Babagan Kita

Hangzhou Zhengchida Precision Machinery Co., Ltd (ing ngisor iki diarani Zhengchida) minangka pabrikan pisau mesin kebon ing China. Produk sing kompetitif kalebu Blade Mower Blades, Blush Cutter Brush, Blades Lawnmower Cylinder, Hedge Trimmer Blades lan liya-liyane. Kabeh produk dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.

  • 17 taun pengalaman sugih
  • 20.000㎡ Area
  • 120+ Staff teknis
  • 2000 model
  • 4ac4c48f
  • Delengen dhewe

    Zhengchida duwe kemampuan kanggo nyedhiyakake dhukungan ing meh kabeh kahanan sing bisa digandhengake karo pisau pemotong: saka pilihan gaya, desain inovatif, kontrol kualitas, kemasan khusus, solusi transportasi, nganti dhukungan teknis lan layanan.

  • sdgvds

Apa Malah Luwih

Sawise dikembangake kanthi suwene meh 20 taun, Zhengchida duwe macem-macem produk lading kebon. Zhengchida saiki duwe luwih saka 2000 macem-macem model pisau mesin pemotong rumput sing nutupi meh kabeh model sing kasedhiya ing pasar.

Gawe Blower Mower dhewe

Siap nggawe pisau mesin pemotong anyar sampeyan?
Ayo goleki model sing cocog kanggo bisnis sampeyan, lan nggawe dhewe kanthi nambah opsi lan fitur sing cocog kanggo sampeyan.