8 Blade Pemotong Sikat Gigi

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Jeanstar
Nomer Model:
Kaping pirang-pirang
Jinis:
Piranti Alat Taman
Bahan:
Baja 40MnB
Panggunaan:
Kanggo sikat sikat
paket:
Disesuaikan
Lapisan:
Lapisan Bubuk
OEM / ODM:
Ditampa
Atose:
40 ~ 45 HRC
Fitur:
Durabie
Ukuran:
pirang-pirang
Werna:
Ireng, Customized
Kemampuan Penyediaan
300000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kantong / Karton / Pallet PVC utawa minangka syarat pelanggan
Pelabuhan
Shanghai / Ningbo

Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 100000 > 100000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

 

Katrangan Produk
Dawa:255mm  
Jembar:/
Kekandelan:1.4mm
Lubang Pusat:25,4mm
Nomer Gigi:8

 

 

Informasi Perusahaan

 

 

Layanan Kita

 

♦ Ketentuan Pembayaran:

    Setoran 30% sadurunge lan saldo sadurunge dikirim.

 

 Penawaran Sampel:

    Gratis conto; barang Nglumpukake.

 

 Wektu Pangiriman:

  25-30 dina sawise nampa setoran.

 

♦ Layanan Khusus:

  Desain khusus, gambar teknis, nomer OEM bisa ditampa.

 

SUGENG RAWUH INGGRIS

 

Web:www.zhengchida.com

Tel: 0086-571-58688080

Fax:0086-571-63704882

QQ:47521909

Wechat:18768461415


 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita