Babagan Kita

Babagan Kita

SING APA KITA

Hangzhou Zhengchida Precision Machinery Co., Ltd. (sabanjure diarani Zhengchida) minangka pabrikan pisau mesin kebon ing China. Produk sing kompetitif kalebu Blade Mower Blades, Blush Cutter Brush, Blades Lawnmower Cylinder, Hedge Trimmer Blades lan liya-liyane. Kabeh produk dihargai ing macem-macem pasar ing saindenging jagad.

Diadegake ing taun 2003, Zhengchida dununge ing kutha Lin'an Hangzhou sing asri lan kuno, sing ana ing gabungan provinsi Zhejiang lan Anhui, lan cedhak karo pelabuhan Shanghai lan Ningbo, ngrasakake lingkungan sing apik lan transportasi sing kepenak. 

Nomer INCREDIBLE

Taun NGALAMI KAYA
Area
MODEL
KAPASITAS TAHUNAN

Zhengchida jembaré 20, 000 meter persegi lan nduwe luwih saka 16, 000 meter persegi lokakarya pabrik standar.

Zhengchida duwe kemampuan kanggo nyedhiyakake dhukungan ing meh kabeh kahanan sing bisa digandhengake karo pisau pemotong: saka pilihan gaya, desain inovatif, kontrol kualitas, kemasan khusus, solusi transportasi, nganti dhukungan teknis lan layanan.

APA KITA LAKON

Zhengchida utamane ngekspor menyang Eropa, Amerika Serikat, Kanada, Australia, Jepang, Korea Selatan lan sawetara negara liyane, nyuplai pisau berkualitas menyang pabrik lan toko OEM kayata pengecer, grosir, supermarket, lan perusahaan pekarangan.  

Sawise dikembangake kanthi suwene meh 20 taun, Zhengchida duwe macem-macem produk lading kebon. Zhengchida saiki duwe luwih saka 2000 macem-macem model pisau mesin pemotong rumput sing nutupi meh kabeh model sing kasedhiya ing pasar.

4ac4c48f

Cekakipun, Zhengchida bisa mbantu nyuda tuku lan biaya pangopènan, lan ngiyatake daya saing pasar lokal. Produk sing nduweni kualifikasi, kerja sing efisien, lan saran profesional bakal ngirit akeh beban kerja lan menehi pengalaman nyenengake.