Blower Mower Blade OEM 72531-VH7-000-Blades Mower Blade-Blower Mesin Blower

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Jeanstar
Nomer Model:
Disesuaikan
OEM #:
72531-VH7-000
Werna:
Abang, Ireng, Khusus
Bahan:
Baja 40 MnB
Panggunaan:
Kanggo ngethok suket utawa godhong
Lapisan:
Lapisan Nyemprot
Paket:
Disesuaikan
Atose:
40 ~ 45HRC utawa Customized
Fitur:
Awet
Kemampuan Penyediaan
10000 Potongan / potongan saben Dina
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Kantong / Karton / Pallet PVC utawa minangka syarat pelanggan
Pelabuhan
Pelabuhan Shanghai / Ningbo

Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 100000 > 100000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

 

MateriBaja 40MnB
Atose38-42 HRC utawa 40-45 HRC utawa Disesuaikan
OEM / ODM

HONDA 72531-VH7-000

Ukurane

530mm * 67mm * 2.5mm

Bobot

0,65 kg / pc

Perawatan lumahingLapisan Powder Werna-warni
Paket

Tas pvc / karton karton / palet utawa disesuaikan

Fitur

Ukuran sing Tepat, Awet, Aman, Katon Apik

Pelabuhan FOB

Shanghai utawa Ningbo

Wektu Anjog

30 Dina

Blower Mower Lawn

 

Informasi Perusahaan

 

 

 

HUBUNGAN CEPAT KANG BLADES PALING POPULAR

 

        

 

         

Layanan Kita

 Ketentuan Pembayaran:

♦ 30% pembayaran sadurunge lan saldo sadurunge dikirim.

 

Penawaran Sampel:

 

♦ Sampel gratis kasedhiya.

 Ngumpulake barang

 

 Wektu Pangiriman: 1-5 Dina Kanggo Sawetara Quantity,

                           25-30 Dina Kanggo Jumlahe Gedhe.

♦ Kustomisasi Pribadi Ditampa (OEM utawa ODM).

 

 

Kemasan & Pengiriman

 Tnyokong:

  ♦ 5-10 Dina Udhara. (TNT, utawa apa wae sing sampeyan butuhake)

  ♦ 15-25 dina liwat Laut (EXW, FOB, FCA, CIF, CPT, DAF, DDP lsp)

 

Kemasan:  Kothak plastik, Karton lan Palet (Kemasan khusus uga bisa ditampa).

 

FAQ

 Q1:Apa aku bisa njaluk conto gratis kanggo referensi?

A: Ya, sampeyan bisa.

    Kita nyedhiyakake conto gratis kanggo saben pelanggan,

    Nanging, kita kudu ngirim barang. Utawa muatan prabayar.

 

P2: Suwene wektu kanggo njupuk conto?

A:Kanggo agul-agul stok, Mung 1 dina kanggo ngirim conto.

    Kanggo gambar agul-agul sing disesuaikan, bisa uga suwene 10-20 dina.

 

P3: Kepiye wektu pangiriman yen aku pesen?

A: Gumantung saka kerumitan Blade, utawa jumlah sing sampeyan pesen.

   Yen minangka proyek standar, Kita butuh 25-30 dina kerja kanggo ngirim barang sampeyan.

   Yen sampeyan duwe tenggat wektu sing penting, kita bakal weruh manawa bisa nindakake.

 

Q4: Apa Aku Bisa Nggawe Logo ing Produk?

A: Ya, Sampeyan bisa.

     Logo Sampeyan Bisa Dilebokake ing Produsen.

 

P5: Apa Bisa Nggawe Paket Khususku?

A: Ya, Mesthi wae, Kita Mbantu para pelanggan kanggo nggawe kemasan unik, utawa warna, sadurunge dakcritakake.

 

P6: Apa aku bisa ngirim gambar utawa nomer OEM kanggo njaluk pesenan anyar?

A: Ya, ing layanan sampeyan. Apa wae sing sampeyan butuhake, kita pengin nyoba sing paling apik kanggo memenuhi permintaan sampeyan.

 

 

 

Yen sampeyan duwe pitakonan liyane sing kudu dingerteni, hubungi kami. 

 

 

SUGENG RAWUH INGGRIS

 

 

Tel: 0086-571-58688080

Fax:0086-571-63704882

QQ:47521909

Wechat:18768461415

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita