Pisau Bilah Bilah Kualitas Tinggi

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
Papan Asal:
Zhejiang, China
Jeneng:
Jeanstar
Nomer Model:
GREENKING JACOBSEN
Bahan:
Baja 40MnB
paket ::
Disesuaikan
OEM / ODM ::
Ditampa
Fitur ::
Durabie
Werna ::
Ireng, Customized
Tipe ::
Piranti Alat Taman
Dianggo ::
Kanggo ngethok suket
Lapisan ::
Lapisan Bubuk
Atose ::
40-45 jam
Kemampuan Penyediaan
100000 Potongan / potongan saben Sasi
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
Tas 1 pc / PVC utawa minangka sarat pelanggan
Pelabuhan
Pelabuhan Shanghai / Ningbo, China

Wektu Utama :
Jumlah (Potongan) 1 - 100000 > 100000
Est. Wektu (dina) 30 Kanggo dirembug

 

Katrangan Produk

Blade Ngisor (Knife Bed) Penggantian (GREENKING JACOBSEN)


1) Diameter Lubang: 13-φ 8.4
2) Sistem nglereni: Piso amben
3) dawa: 539mm
4) Jembar: 60mm
5) kekandelan: 3,3mm
6) Kemasan njaba: 1PC / PVC

Informasi Perusahaan

 

 

Layanan Kita

 

♦ Ketentuan Pembayaran:

    Setoran 30% sadurunge lan saldo sadurunge dikirim.

 

 Penawaran Sampel:

    Gratis conto; barang Nglumpukake.

 

 Wektu Pangiriman:

30 dina sawise nampa setoran.

 

♦ Layanan Khusus:

  Desain khusus, gambar teknis, nomer OEM bisa ditampa.

 

SUGENG RAWUH INGGRIS

 

Web:www.zhengchida.com

Tel: 0086-571-58688080

Fax:0086-571-63704882

QQ:47521909

Wechat:18768461415


 

 

 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita