Warta

  • The 22nd Hortiflorexpo IPM Beijing Sept 16-18 2020

    The 22nd Hortiflorexpo IPM Beijing 16-18 September 2020

    Tim penjualan Zhengchida rawuh ing Pameran kaping 22 Hortiflorexpo IPM Beijing sajrone tanggal 16-18-18 September 2020. Upacara pembukaan kasebut minangka tontonan sing apik. Amarga konvid-19, iki minangka pameran kaping 1 lan siji sing ...
    Waca liyane
  • Automatic Mechanical Arms A Revolution of Process

    Senjata Mekanik Otomatis Revolusi Proses

    Durung suwe iki, Zhengchida duwe sawetara anggota anyar ing bengkel kasebut, sing ngasilake efisiensi sing luwih dhuwur lan kualitas produk sing luwih apik. Dheweke yaiku Senjata Mekanik Otomatis. Proyek pangembangan mesin otomatis diwiwiti ing wiwitan taun 2019. Tim insinyur sing duwe pengalaman digawe ...
    Waca liyane
  • How to Install a Mower Mulching Blade

    Cara Instal Blower Mower Mower

    Jinis Blades Mower Lawn: Mesin pemotong rumput biasane nggunakake rong jinis agul-agul. Umume, mesin pemotong nggunakake pisau pemotong. Agul-agul iki ngethok suket lan digawa metu ing pinggir mesin pemotong. Uga digunakake yaiku agul-agul mulsa. Iki dirancang kanggo motong suket kaping pirang-pirang lan ...
    Waca liyane