Senjata Mekanik Otomatis Revolusi Proses

Durung suwe iki, Zhengchida duwe sawetara anggota anyar ing bengkel kasebut, sing ngasilake efisiensi sing luwih dhuwur lan kualitas produk sing luwih apik. Dheweke yaiku Senjata Mekanik Otomatis. 

dasg

Proyek pangembangan mesin otomatis diwiwiti ing wiwitan taun 2019. Tim insinyur sing duwe pengalaman digawe dadi klompok kerja kanggo proyek iki. Tim kasebut butuh wektu suwe kanggo nindakake riset lan panelitian saka akeh pabrikan mesin lan pameran mesin. Para insinyur pengabdian ngubungake teknologi canggih karo proses pabrik pisau mesin pemotong rumput, lan pungkasane sukses banget sing ndadekake kepenak lan mupangat kanggo perusahaan, Ing proses pembuatan tradisional, kanggo nggawe siji mesin pemotong, bakal nggunakake macem-macem mesin sing ditangani macem-macem buruh, kayata mesin Blanking, mesin doyo, mesin pemotong utawa panggilingan, mesin pembentuk lan sapanunggalane; nanging kanthi bantuan Otomatis Mekanik Otomatis, kabeh proses kasebut bisa ditindakake kanthi siji mesin sekaligus.

Iki pancen revolusi. Kemajuan kasebut jelas:
1.Kurang wektu. Cekak sawetara langkah dadi siji langkah sederhana. Ora mung wektu operasi dicekak, nanging uga wektu transportasi saka siji bengkel menyang bengkel liyane.

2. Kurang nyambut gawe. Kanthi cara sing lawas, butuh 3-4 buruh kanggo nggawe siji agul-agul, lan saiki mung cukup siji buruh, lan kabeh sing kudu ditindakake yaiku ngawasi mesin kasebut kanggo ngawasi mlakune.

3. Kualitas sing luwih apik. Karya Mekanik otomatis ngindhari kesalahan utawa penyimpangan sing bisa nyebabake karya manual. Iki ngundakake level akurasi, presisi lan efisiensi ing wektu sing padha.

sag

Mekanisasi Otomatis minangka tren pangembangan industri. Zhengchida bakal ngetutake tren kasebut, lan bakal nggawa utawa ngrancang mesin teknis sing luwih maju kanggo nambah kontrol kualitas lan proses. 


Wektu kiriman: Okt-13-2020