Cara Instal Blower Mower Mower

Jinis Blades Mower Lawn:
Mesin pemotong rumput biasane nggunakake rong jinis agul-agul. Umume, mesin pemotong nggunakake pisau pemotong. Agul-agul iki ngethok suket lan digawa metu ing pinggir mesin pemotong. Uga digunakake yaiku agul-agul mulsa. Iki dirancang kanggo motong suket kaping pirang-pirang lan ganti suket dadi partikel sing apik. Partikel kasebut ambruk ing bumi ing ngisor mesin pemotong rumput lan tumindak minangka lapisan mulsa kanggo suket. Nginstal agul-agul mower minangka cara sing paling bisa ditindakake para tukang kebon kanthi nggunakake alat sing kasedhiya ing omah utawa ing toko omah.

Cara Ngganti Blades Mower Lawn:
1. Sijine mesin pemotong ing area kerja sing rata. Area paling sethithik kudu dobel ukuran mesin pemotong. Pasang proteksi mripat lan sarung tangan. Copot kabel sparkplug saka sparkplug.

2.Gulung mesin pemotong rumput ing sisihane. Gulung blok kayu 6-by-2-inch antarane agul-agul mesin pemotong rumput lan dek omah mesin pemotong rumput. Kayu kasebut kudu dicapit kanthi cara supaya glathi ora bisa obah.

3. Copot kacang ing tengah agul-agul sing ana, nggunakake kunci soket. Geser mesin cuci sing ana ing pos kasebut. Copot agul-agul sing ana saka kiriman. Sisihake blok kayu. Simpen kacang lan mesin cuci.

4. Lebokake agul-agul mulsa ing pos. Gunakake maneh mesin cuci sing ana banjur geser ing postingan. Ngeculake kacang sing wis ana ing papan sing pas karo kunci soket lan soket. Gulung blok kayu ing antarane agul-agul mulsa anyar lan sisih pinggire mesin pemotong rumput. Selehake soket ing kunci torsi. Kencengi kacang nganggo kunci torsi kanggo momotan sing dibutuhake ing dokumentasi pisau pemotong rumput.

5. Gulung mesin pemotong rumput bali menyang posisi sing dipotong. Selehake colokan ing moto ejeksi mesin pemotong rumput supaya rumput tetep ora ana ing omah mesin pemotong rumput nalika lagi direndhem.

6. Pasang kabel sparkplug menyang sparkplug. Miwiti mesin pemotong rumput. Priksa manawa agul-agul mulsa anyar bisa digunakake tanpa geter sing ora biasa. Motong bagean saka pekarangan kanggo mesthekake yen suket ora metu saka pelut.

Tip:
Pasang agul-agul mulch menyang mesin cincing kanthi nyuda dek tinimbang muter mesin cukur ing sisihane.


Wektu kiriman: Okt-13-2020