The 22nd Hortiflorexpo IPM Beijing 16-18 September 2020

Tim penjualan Zhengchida melu 22nd Pameran Hortiflorexpo IPM Beijing sajrone tanggal 16-18 Septemberth, 2020. Upacara pembukaan minangka tontonan sing apik. 

img (3)

Amarga konviden-19, iki minangka 1st lan mung pameran sing dirawuhi taun iki, nanging bisa diarani sukses gedhe. Kita dikunjungi akeh panuku domestik sing teka saka pabrik mesin pemotong, dealer pasar, lan perusahaan dagang. Umume pembeli asing saka Asia Tenggara, kayata Korea, Jepang, lan Thailand. Telung dina iki, kios kita kebak wong lan wong lanang tetep sibuk.   

Kita nampilake produk lan katalog anyar paling anyar. Akeh pelanggan nuduhake minat gedhe kanggo produk pisau mesin pemotong rumput, pisau pemotong sikat, pisau edger, pisau trimmer pager lan pisau flail. Dheweke kepincut karo produk sing disesuaikan, macem-macem model, MOQ sing murah lan profesionalisme, sawetara uga nggawe kesepakatan karo kita ing kios. Ing pungkasan pameran, kita nampa luwih saka 100 kertu bisnis. 

img (1)
img (2)

Uga ketemu akeh pelanggan lawas sing setya. Kita ngobrol babagan pesenan, nuduhake prestasi anyar, ngrembug babagan rencana anyar, lan ngganti pendapat babagan tren industri. Thanks kanggo para pelanggan sing apik, manawa Zhengchida bisa tuwuh kanthi stabil ing taun-taun iki. Kita bakal terus menehi dhukungan profesional lan ningkatake layanan kanggo njaga hubungan bisnis lan persahabatan jangka panjang. 

Muga-muga wong-wong saka macem-macem negara gabung bebarengan kanggo nglawan Convid-19, lan penyakit kasebut bakal ilang ing wiwitan. Banjur, kita bisa nerusake pameran liyane, kayata Spoga + Gafa, GIE EXPO, lan Canton Fair ing omah lan ing luar negeri, kanggo ngenalake pisau pemotong kita menyang wong-wong saka macem-macem wilayah ing saindenging jagad. Kita yakin manawa gumantung karo kualitas, layanan, pengalaman lan level rega sing luar biasa, kita bakal misuwur lan disenengi dening akeh pelanggan.


Wektu kiriman: Okt-13-2020