Warta Industri

  • How to Install a Mower Mulching Blade

    Cara Instal Blower Mower Mower

    Jinis Blades Mower Lawn: Mesin pemotong rumput biasane nggunakake rong jinis agul-agul. Umume, mesin pemotong nggunakake pisau pemotong. Agul-agul iki ngethok suket lan digawa metu ing pinggir mesin pemotong. Uga digunakake yaiku agul-agul mulsa. Iki dirancang kanggo motong suket kaping pirang-pirang lan ...
    Waca liyane